miniBB: free php bulletin board and forum software
- Registracija - Forumai - Atsakė - Statistika - Paieška - Nariai   
Pokalbiai prieš  ir po medžioklės...

-- Naujienos Straipsniai -- Foto galerija -- Pokalbiai -- Orų prognozė --

Medžioklės taisyklės (naujausia redakcija)

www.hunter.lt Pokalbiai prieš ir po... / Taksidermija / Actas

Autorius Žinutė
Anonimas


# Atsiuntė: 28 Vasaris 2012 10:43


Norejau paklausti jusu kolegos ar pilate acto i vandeni kur buna uzmerkta zveriena? Vienas medziotojas mane tikino kad to nedaryti, nez mesa igauna kepeneliu skoni Bandziau ir be to acto as jokio skirtumo nepajutau. Kokia jusu nuomone? dekoju uz atsakymus

Anonimas


# Atsiuntė: 28 Vasaris 2012 11:06


Anonimas

Skonis nesikeicia, o krauja nutraukia kur kas geriau, nei vienas vanduo.Bet cia, tik stipriai pakraujavusiai mesai.Svarios visai nemirkau, tik nuplaunu, po beganciu vandeniu.

XerroX
Medžiotojas

Narys

# Atsiuntė: 28 Vasaris 2012 11:07


Anonimas

tai jei ipylei, nejutai skirtumo, tai ko cia liaudziai suki velykas dar? Ar tu kaip tik nori kazka ipilt, kad butu kepeneliu skonis?

-------------------------------------
I don't suffer from insanity... I enjoy every minute of it.

alfass
Medžiotojas

Narys

# Atsiuntė: 28 Vasaris 2012 11:33


Vietoj acto galima citrinos imest

Anonimas


# Atsiuntė: 28 Vasaris 2012 12:21


Be abejo, kad galima ir actą pilti, bent jau man tai tikrai nepakeitė mėsos skonio, o ir ją valgiusieji visi gyrė, kad skani mėsikė
Na aišku kiekviena (-s) šeimininkė (-as) ruošia mėsą savaip, bet aš virdavau marinatą, bei dėdavau į jį ir acto, ir cukraus, ir druskos, bei visokių prieskonių, žolelių, bei daržovių, pagal skonį...
Kaip sakant - dėl skonio nesiginčijama!

vhunter
Medžiotojas

Narys

# Atsiuntė: 28 Vasaris 2012 12:42 - Redagavo: vhunter


isvis kam ta zveriena merkti? visai nebutina tai daryti
mirkykit geriau mesas is MAXIMOS

H13
Hunting forever

Narys

# Atsiuntė: 28 Vasaris 2012 12:51


vhunter - pritariu
visiskai nemirkau mesos - tik svariu skudureliu nuvalau.
Jei yra su kraujosruvom - geriau tokios maistui nevartot.
Jei jau labai gaila ismest - sumalk, bus farsas.

Nepataiko ne šautuvas, o medziotojas

Skalis
Hunting forever

Narys

# Atsiuntė: 28 Vasaris 2012 12:56


dedant acta is dalies mesa marinuoji, o sumarinaves dedi i saldikli. Tad yra daug geriau pakraujavusias vietas nuvalyti svariu skudureliu ir atvesinta sudeti i kamera. Mirkimas is esmes jokios naudos neduoda. Siltu metu laiku tik priesingai gali ja pradeti pudyti, nes nesvarus vanduo greitai uzrugsta.

--------------------------------------
Niekas taip negadina taikinio kaip pataikymas.

Anonimas


# Atsiuntė: 28 Vasaris 2012 13:35


mirkykit geriau mesas is MAXIMOS


vhunter
Ti kad jos ten ir taip sociai primirkytos

Anonimas


# Atsiuntė: 28 Vasaris 2012 13:53


dekui uz tiek daug informacijos butinai pasinaudosiu jusu patarimais

hubbertas
Medžiotojas

Narys

# Atsiuntė: 2 Kovas 2012 13:50


Anonimas
kepeneliu skonis ne del acto atsiranda, o del to kai isdorotas zveris tiksliau jo mesa i maisa ar i kokia kita tara sudedama su kepenimis, taip pastovejus mesa kur gauna salyti su kepinimis pakeicia mesos skoni, ir jis buna panasus i kepenu, visada reikia tureti maiseli kepenelems atskkirai ir niekad nebus problemu ))

weterby
Medžiotojas

Narys

# Atsiuntė: 10 Kovas 2012 21:00


pakraujavusiai mėsai-į saltą vandenį pora saujų druskos ir sudėkit mėsą.po kelių valandų pakeiskit vandenį ir mėsa bus švari.

arz
Medžiotojas

Narys

# Atsiuntė: 10 Kovas 2012 21:12


Baikit su tais mirkymais. Česnakas, druska, pipirai, žolelės-uogelės. Sutriname piestoje ir truputi aliejaus. Įtriname ir peliekame pora valandų pasimarinuoti. Tada marinavimą tęsiame 2 paras (ne mažiau kaip patirtis sako) šaldytuve ar šaltoje vietoje. Vualia.

vhunter
Medžiotojas

Narys

# Atsiuntė: 11 Kovas 2012 11:56


Baikit su tais mirkymais. Česnakas, druska, pipirai, žolelės-uogelės. Sutriname piestoje ir truputi aliejaus. Įtriname ir peliekame pora valandų pasimarinuoti. Tada marinavimą tęsiame 2 paras (ne mažiau kaip patirtis sako) šaldytuve ar šaltoje vietoje. Vualia.
tik druska geriausia deti pries pat gaminant.druska sausina mesa,

Anonimas


# Atsiuntė: 11 Kovas 2012 15:32


vot apie druską labai teisingai, nes 95 procentai ir gerų šeimininkių apie tai išmano ne daugiau kaip kažkas apie debesis..

weterby
Medžiotojas

Narys

# Atsiuntė: 8 Sausis 2013 18:08


Mes vieni kitų nesupratom aš savo receptą siūlau ne mėsos ruošimui o kai parsineši iš medžioklės stipriai pakraujavusią šaltas vanduo ir druska neblogai ją apvalo.

laure
Medžiotojas

Narys

# Atsiuntė: 8 Sausis 2013 18:21


Remiantis knygomis ir kulinarų paaiškinimais, parneštą žvėrieną geriausia yra pora dienų pabrandinti (brandinimo laikas skiriasi nuo žvėrienos rūšies) vėsioje vietoje (šaldytuvas, balkonas, kol nėra minuso) o tik tada dėti į šaldiklį. Numirkoma mėsa prieš pat ruošimą, o beto geriausia atšildyti mėsa šaltame vandenyje, kuriame ir nusimirko. Parnešus mėsą dėt iškart į vandenį, o poto šaldyti yra mėsos kadinimas, maistinių savybių ir mėsos kokybės atžvilgiu.

Jūsų atsakymas
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Insert YouTube video  Uždrausti *Kas tai yra?
:) :hunter: :up: :down: :lol: :singing: :rofl: :diablo: :sad: :hunter2: :aggressive: :crazy: Daugiau šypsenėlių... Išjungti

» Vardas  » Slaptažodis 
Iveskite savo vardą ir slaptažodį.
 

Iš viso dabar vartotojų: Svečių - 2
Narių - 0
Daugiausia: 419 [18 Balandis 2021 19:42]
Svečių - 418 / Narių - 1

Naudojimosi taisyklės

Reklamos galimybė

Kontaktai


Powered by miniBB forum software © 2001-2024