Autorius |
Žinutė |
aleksandrhunter
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 10:04
gal kas zino kur Vilniuje daromos zverenos konservai?
|
aleksandrhunter
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 10:11
abra pasakykit kur isviso konservus daro?
|
jankis
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 12:54
Panevezyje VILTLIT daro,jei nori daryt šerno konservus reikia pazymos iš vetrinaro
|
sauliuksas
Hunting forever
Narys
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 12:58
jankis
kazi kiek tuose konservuose sernienos lieka
Ką sukūrė gamta-įkainoti neįmanoma !
|
jankis
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 13:05
sauliuksas
ant konservu pakuotes rašo sudeti ,kad šerniena,druska,cukrus,prieskoniai kiek procentu šerno ten nerašo.O prie suvaziuos kaip uz gera,išbandytas reikalas
|
marcius73
Hunting for living
Narys
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 13:08
sauliuksas
Šernienos kiekis lieka normalus tik va su skurelėmis(nuveži nuluptą,o koncervus gauni nusvilinto)
kuo giliau į mišką tuo daugiau medžių..........
jeigu darbas trukdo medžioklei mesk darbą(Martynas išgalvojo),.......
|
Modzia
Hunting for living
Narys
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 13:08
aleksandrhunter
Kaisiadoriu rajone Zubiskese, pabandyk pagooglinti, nes nerandu tel nr.
,,Medžioklė yra dievų užsiėmimas, per klaidą atitekęs žmonėms''
|
sauliuksas
Hunting forever
Narys
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 13:12
marcius73
jaja girdejau
Ką sukūrė gamta-įkainoti neįmanoma !
|
Briedziokas
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 19:00
Kedainiuose tikrai daro, nes mano draugas pastoviai atsivesdavo. Tik jis sake ten visas ju burelis kelis serniokus veza ir tik didesny kieky gamina. Skardines kaina jei gerai pamenu apie 2 litus kainuoja. Beje, skonis tikrai geras, o prie , tai isvis fantastika.
|
Januk
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 19:51
Jo apie 2lt, nes darem is bebro tai 2lt mokejom uz skarbonke
|
Briedziokas
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 20:11
Januk
o kaip gavos konservai is bebro? Nes bandziau daryt is bebro tusonke, tai tikras s..as gavos.
|
acid03
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 21:22
Januk
gal gali telefona kur ten kedainiuos daro i privata
Tik pasiekę tikslą sužinome, kad kelias buvo tinkamas. P.Valeri
|
Januk
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 22:37
Briedziokas
normalus tik jauciasi pipiru skonis a taip tai super nepasakisi kad ir bebras
acid03
kedainiose nzn kur daro, ne as veziau,bet galiu paklausti
|
waachtel
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 4 Gegužė 2011 23:10
Koncervai Zūbiškių gamybos superiniai, ten jau veža pusė Lietuvos.
Bebrienos taip pat labai skanūs.
Kad parašyt tel.nr. į eterį, turėčiau pirma atsiklaust savininko.
"Kuo daugiau pažįstu žmones, tuo labiau myliu šunis"
|
krabas
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 5 Gegužė 2011 00:33
waachtel
ka cia klaust. rasyk ir viskas. daugiau darbo zmogus tures. negi gaila?
|
Anonimas
|
# Atsiuntė: 5 Gegužė 2011 18:08
as parduodu koncervu uzdarymo aparata, o skardines kanuoja 65 cnt, tel. 868257908
|
waachtel
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 6 Gegužė 2011 11:15
taip ir padarysiu: 8624 03168 -gamyba
Galėčiau kada parvešt gatavą produkciją iki Vilniaus už atitinkamą skardinių kiekį( labai skanūs ir atsidaro patogiai be peilio), nes šalia pravažiuoju 2 kart per savaitę8698 26336
"Kuo daugiau pažįstu žmones, tuo labiau myliu šunis"
|
Murzius
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 16 Vasaris 2012 17:42
gal kas tiksliai galit paprotint kiek kainuoja ten viena skardine, kokios pazymos reikia jei vezi serna, ir kokios busenos ji vezt - tik nulupta ir iskrosta ar vezti mesa be kaulu?
Žmogaus elgesys gamtoje - jo sielos veidrodis.
|
tautvydas4
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 16 Vasaris 2012 17:58
Kaune yra kas daro reikia tik patikrinti patiems, nuvezi nulupta isskrosta serna pasiemi konservus. i pm galiu telefona nurodyt.
Laikas praleistas medžioklėje į gyvenimo trukme neįtraukiamas.
Bloga diena medziokleje yra daug geriau nei gera diena darbe.
|
zubas
|
# Atsiuntė: 16 Vasaris 2012 18:30
parasysiu ir as apie tas zubiskes.
kai tik atsidare tai buvo ir nieko, o dabar?
nuvezi 20 kg mesos, ir gauni 20 kg konservu. bet pilna viduje kiauliu odeliu,
hm, zhinau kad reikia damesti 10 procentu tauku , kad mesa gerai laikytusi . tad manau del to taupumo sumetimais deda odeles, bet dar vienas dalykas , kad ir turetu konserbu padaugeti 10 procentuku. bet uzh tai ir atsiranda pardavimo i rinka siu konservu, jau ne is vieno girdejau, kad galima nusipirkti pas ana zubiskese.
na tai tep..............
|
Murzius
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 16 Vasaris 2012 18:44
tautvydas4
butu gerai jei duotum numereli
Žmogaus elgesys gamtoje - jo sielos veidrodis.
|
Anonimas
|
# Atsiuntė: 16 Vasaris 2012 21:00
o cia apie kurias zubiskes sneka eina nes gogle lietuvoi tris randa
|
Anonimas
|
# Atsiuntė: 17 Vasaris 2012 07:50
Kaip bebrą reikia paruošti vežant į konservus? Gal kažkokia gamykla yra dzukijoje? Alytus ir pan.
|
Moose
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 17 Vasaris 2012 08:01
I zubiskes ir mes kolega vezem, skarbonke gaunasi 1,90 lt, nuvezem tik ismesyneta serna ta prasme vidurius isemem tik ir galva nukirtom, ir vezem visa toki, pazymos aisku reik nepamirst Padare gal per tris paras, siaip labai skanus ir ganetinai daug gaunasi. Is antramecio sernioko isejo kazkur apie 160 skarbonkiu.
|
SnIt
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 17 Vasaris 2012 08:28 - Redagavo: SnIt
o koks svoris vienos skarbonkes?, o gal zino koki konservavimo receptuka? butu neblogai ir paciam namie pasibandyt
|
Moose
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 17 Vasaris 2012 09:03
o koks svoris vienos skarbonkes?,
Tikriausiai koks 200g.
|
Anonimas
|
# Atsiuntė: 17 Vasaris 2012 09:06
nusiperki ar pasidarai autoklava ir pats pasidarai 100 procentu sernienos konservus. paprastas reikalas
|
SnIt
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 17 Vasaris 2012 09:56
mane ta mintis kad paciam isigyti auto klava labai vilioja ir pigiau ir zinai ka valgai..
|
aris111
Medžiotojas
Narys
|
# Atsiuntė: 17 Vasaris 2012 10:40
o koks svoris vienos skarbonkes?, o gal zino koki konservavimo receptuka? butu neblogai ir paciam namie pasibandyt
240 g. talpa, bet gali 250 g. mėsos į vieną sudėti.
|
Anonimas
|
# Atsiuntė: 18 Vasaris 2012 16:44
Gal butu galima numeri is kedainiu del konservu gauti?
|